Od 11.7.2022 do 30.7.2022 budeme pracovať v obmedzenom režime z dôvodu čerpania dovoleniek. Ďakujeme za pochopenie!
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pi, 8:30 - 17:00 hod.)
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Získajte zľavy a informácie o nových produktoch
  1. Úvod
  2. Obchodné podmienky
  3. Ochrana osobných údajov

 

Ochrana osobných údajov

 

1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. 
2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem zvolenej prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly, prípadne vzájomnej zmluvy uzatvorenej podľa Zákona č. 18/2018 Z.z. 
3. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, prijatím vhodných technických a organizačných opatrení. Taktiež všetci zamestnanci prevádzkovateľa sú povinní dodržiavať mlčanlivosť vo vzťahu k osobným údajom. 
4. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel a to konkrétne: 
a) právo na informácie, ktoré je plnená týmto obsahom a obchodnými podmienkami,
b) právo požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby - § 21 Zákona spočíva vo Vašom práve dožadovať sa akým spôsobom a na aké účely sú Vaše údaje spracúvane, pričom túto požiadavku môžete adresovať na kontaktný e-mail., 
c) právo na opravu osobných údajov - § 22 Zákona Vám umožňuje opraviť osobné údaje ak sú neaktuálne, 
d) právo na vymazanie osobných údajov - § 23 Zákona využijete v prípade ak nemáte záujem, aby prevádzkovateľ ďalej spracúval osobné údaje, 
e) právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov - § 24 Zákona uplatníte v prípade ak sa domnievate, že osobné údaje boli spracúvané v rozpore so zákonom, 
f) právo namietať spracovanie osobných údajov - § 27 Zákona, 
g) právo na prenosnosť osobných údajov, 
h) právo podať podnet na dozorný orgán vo vzťahu k spracúvaným osobným údajov. 
5. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, fakturačná adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa ktoré sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky. Tieto osobné údaje sú uchovávané po dobu 10 rokov pre účely archivácie. V rámci vybavenia objednávky dochádza k spracúvaniu osobných údajov za účelom vystavenia faktúr, vystavenia skladových (dodacích) listov, zabezpečenia dopravy ako aj účtovania v účtovníctve.     

Získajte zľavy a informácie o nových produktoch

Naše sídlo

DCSK s.r.o.

Prešovská 316/39

Spišské Podhradie, 053 04

Vydajne miesto:

Štefánikova 32

Spišské Podhradie, 053 04

 

Kontakt
(Po-Pi, 8:30 - 17:00 hod.)
Obsah stránok www.dcsksro.sk podlieha autorskému zákonu č. 185/2015 Z.z. Akékoľvek kopírovanie, publikovanie alebo šírenie obsahu z tejto stránky je zakázané bez predchádzajúceho písomného súhlasu.
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk